Web Analytics

Impotentie

Impotentie

Hoe impotentie te voorkomenImpotentie, of erectiestoornis, is het onvermogen om een erectie te krijgen of te behouden. Het is een veel voorkomend probleem dat mannen van alle leeftijden treft en dat zowel lichamelijke als psychische oorzaken kan hebben. Hoewel het geen levensbedreigende aandoening is, kan impotentie frustrerend en gênant zijn. Gelukkig zijn er dingen die je kunt doen om het te voorkomen

Er zijn veel mogelijke oorzaken van impotentie, zowel lichamelijke als psychische. Lichamelijke oorzaken zijn hartkwalen, diabetes en een laag testosterongehalte.

Psychologische oorzaken zijn onder meer stress, angst en depressie. Vaak is het een combinatie van beide Gelukkig zijn er dingen die je kunt doen om impotentie te voorkomen. Als je een roker bent, is stoppen een van de beste dingen die je kunt doen voor je seksuele gezondheid.

Roken beschadigt je bloedvaten en maakt het moeilijker om een erectie te krijgen en te behouden. Als je alcohol drinkt, doe dat dan met mate. Te veel alcohol kan ook leiden tot impotentie doordat het de bloedvaten beschadigt en het testosterongehalte verlaagt Lichaamsbeweging is een andere goede manier om impotentie te voorkomen.

Het verbetert de bloedtoevoer door je hele lichaam, ook naar je penis. Regelmatig bewegen kan je ook helpen om stress en angst te beheersen, twee andere veel voorkomende oorzaken van impotentie. Als je overgewicht hebt, kan afvallen ook je seksuele functie verbeteren

Conclusie


Impotentie is een veel voorkomend probleem dat mannen van alle leeftijden treft, maar het is niet onvermijdelijk. Er zijn dingen die je kunt doen om het te voorkomen, zoals stoppen met roken, met mate alcohol drinken, regelmatig sporten en een gezond gewicht behouden. Door nu stappen te ondernemen om impotentie te voorkomen kun je jarenlang genieten van een gezond seksleven.

deze website bekijken

klik

kamagra

kamagra alcohol

Link toevoegen

Link toevoegen